L’infantil masculí P guanya el Sant Adrià en un partit en què va tenir un avantatge de 20 punts (69-64)

Updated: febrer 2, 2016

L’infantil masculí P va fer un bon partit contra un rival d’un potencial semblant, el Sant Adrià, en un matx en què va arribar a gaudir d’un avantatge de 20 punts. Els nois que entrena Àngel González van sortir molt forts, jugant amb molta decisió en atac (23-9 en el primer període).  Aquesta diferència es va ampliar gràcies al parcial de 8-2 de sortida del segon quart (31-11).

A partir d’aleshores, l’equip es va relaxar i va començar a perdre pilotes. Això va donar ales als visitants que van poder comprovar com res estava perdut. De la mà dels seus homes, López i Duran, el Sant Adrià va anar retallant diferències. Dos triples dels visitants abans d’entrar en l’últim minut van fer perillar la victòria, però la serenor dels locals va ser clau per aconseguir el triomf.