L’infantil masculí P planta cara a la Penya però acaba perdent (48-80)

Updated: gener 19, 2016

L’equip infantil masculí P del TGN Bàsquet va fer un bon partit contra el Joventut de Badalona però va acabar perdent. Els verd-i-negres eren favorits per endur-se la victòria, i ho van fer, però van haver de suar per tombar un equip lila que va plantar cara en tot moment. Els millors minuts dels locals es van veure en el primer període (15-20), amb un atac incisiu i ple d’accions de mèrit, i una defens intensa. El Joventut va obrir forat en el segon quart gràcies al talent, la pressió a tota la pista i l’envergadura d’alguns dels seus jugadors. El TGN Bàsquet, però, no va rendir-se i va continuar lluitant (la Penya només va anotar 13 punts en el tercer quart) fins a aconseguir una derrota digna contra un dels equips més potents d’aquesta segona fase.