Martiniello redreça el rumb del júnior femení contra el Morell (49-39)

Updated: desembre 25, 2015

El júnior femení del TGN Bàsquet va vèncer el Morell en un partit ple d’alternances a l’inici. Així, les locals van sortir molt fortes i ben aviat van obrir distància en el marcador (11-0, minut 6). A partir d’aleshores, el Morell va intensificar la seva defensa, pressionant a tota la pista. Això va provocar errades en les locals i el matx es va equilibrar. En els moments de més debilitat del TGN Bàsquet, va aparèixer Martiniello que va ser capaç de redreçar el rumb del seu equip en el segon i tercer períodes. La diferència hauria estat més gran si les locals no haguessin patit tres baixes per lesió en el quart període.