Triomf còmode i moltes coses a millorar

Updated: octubre 12, 2013

Les noies de l’Infantil A es van presentar a la pista de l’Altafulla amb l’única baixa de la jugadora Maria Velasco. El partit en principi no havia de tenir cap complicació i l’equip va seguir el seu objectiu de la temporada. Treballar i millorar dia a dia independentment del nivell del rival.
El partit va començar amb uns 10 minuts prou bons, les jugadores defensaven i creaven opcions d’atac molt clares. Ràpidament es va arribar al resultat de 2 a 20.
Tot i això, i dels bons primers minuts de joc, l’equip va tornar a caure en l’acomodament del joc. Fet que durant tot el partit es va haver d’anar controlant.
Es va treballar diferents aspectes i donar llibertat al joc individual, es van veure detalls molt bons, sobretot de la petita de l’equip, Cristina Hernandez.
La setmana vinent l’equip té un partit més dur i que ens servirà per valorar el treball i esforç. Serà dissabte 19 oct a les 16:45h al nostre pavelló contra Salle-Ploms.