Un bon final de tercer quart permet el cadet masculí de 2n any guanyar el Manyanet (38-54)

Updated: novembre 10, 2014

El cadet masculí de segon any del TGN Bàsquet va vèncer el Manyanet en un partit més igualat del que mostra el marcador final. El conjunt que entrena Javier García va patir molt en el rebot defensiu i va concedir moltes possibilitats de tir al seu adversari en un matx en què cap dels dos equips es va mostrar especialment encertat en el tir. Els petits avantatges que els visitants van aconseguir a cada període van permetre el TGN Bàsquet anar obrint una petita escletxa al marcador que, finalment, va ser molt més gran gràcies a un parcial de 0-10 en els tres últims minuts del tercer quart i els dos primers de l’últim període.