Un gran primer període del júnior femení, suficient per vèncer el CB Valls (41-68)

Updated: octubre 12, 2016

El júnior femení del TGN Bàsquet va vèncer el Valls en un partit que es va mig sentenciar en el primer quart. Les noies que entrena Jordi Crespo van sortir molt fortes a la pista, amb una gran defensa que va permetre recuperar moltes pilotes després d’interceptar les passades rivals (3-21). La gran diferència al marcador, però, va provocar un cert relaxament en les files visitants i el Valls ho va aprofitar per retallar durant alguns minuts el desavantatge. En l’últim període, però, el TGN Bàsquet es va refer i va guanyar amb solvència.