Un gran tercer període del cadet masculí A contra el Puigcerver li atorga la victòria (84-66)

Updated: abril 29, 2014

El cadet masculí A va haver de treballar de valent per endur-se un triomf molt difícil contra el Puigcerver. Així, els visitants van sortir molt forts i gràcies a les seves penetracions a cistella van fer un parcial de sortida 9-20. El TGN Bàsquet va exhibir una defensa molt tova i això va provocar que anés a remolc durant molts minuts. Només el cor, les ganes, més que l’efectivitat, van permetre els locals capgirar la dinàmica fins que, en el tercer quart, van exhibir el seu joc. Un parcial de 20-3 en 9 minuts va servir els de Miquel Farran per acabar de tombar un rival incòmode.