Un mal primer quart condemna el cadet masculí A (87-67)

Updated: novembre 11, 2013

El cadet masculí A del TGN Bàsquet va ser víctima de la bona sortida del Manyanet a l’inici del partit iva arrossegar un llast que va ser insalvable per aconseguir el triomf. El conjunt lila va encaixar un parcial de 21-6 al primer quart perquè els locals van sortir molt forts recuperant pilotes i anotant amb  facilitat al contraatac. Al segon quart les coses van ser diferents. Els visitants van poder tallar inicialment l’aixeta anotadora dels locals i jugar més còmodes en atac però sense poder retallar diferències. Aquesta dinàmica va continuar fins al final del partit. El TGN Bàsquet podia encistellar amb certa fluïdesa però no podia aturar el joc ofensiu rival que, finalment, va guanyar el matx aprofitant la renda del primer període.