Un parcial de 0-10 en el segon quart trenca el partit a favor del Sènior B contra Teresianes (31-67)

Updated: novembre 8, 2017

El sènior femení B va sumar una important victòria a la pista del Bàsquet Teresianes en un matx que es va començar a sentenciar en el segon quart. A l’inici d’aquest període, les visitants van fer un parcial de 0-10 que va ser gairebé definitiu. El TGN Bàsquet va poder obrir forat arran d’aquest parcial i va tancar el quart amb un 11-28 al seu favor que deixava el marcador al descans en 19-38. Amb la tranquil·litat del resultat a favor, el TGN Bàsquet no només va saber administrar l’avantatge sinó que el va ampliar.