Un parcial de 0-17 en el segon quart encarrila el matx per a l’infantil femení P (36-82)

Updated: octubre 25, 2016

L’infantil femení P va vèncer la Salle Tarragona tot i no fer un bon inici de partit. En els primers cinc minuts les visitants només van anotar 5 punts però van corregir la dinàmica en el segon període quan, esprement la seva bona defensa, van marcar un parcial de 0-17 que va ser cabdal. En estàtic, les accions ofensives d’un contra un van desbordar la defensa local que, a més, va veure com les transicions ofensives en velocitat de les liles augmentaven per acabar sentenciant de forma clara.