Un parcial de 0-17 en l’inici del tercer quart atorga el triomf al júnior femení (43-57)

Updated: febrer 9, 2016

L’equip júnior femení del TGN Bàsquet es va imposar a la pista del Basquet Femení Terres de l’Ebre després de fer un gran inici de tercer quart.

L’equip que entrena Jordi Crespo va sortir prou bé a la pista però una defensa en zona de les locals en el segon quart va col·lapsar l’atac lila que només va poder anotar 5 punts en aquests deu minuts (20-22). Amb tot, el TGN Bàsquet va tornar a la pista després del descans amb noves energies i va marcar un parcial de sortida de 0-17 en 6 minuts que va ser gairebé decisiu.

El Terres de l’Ebre va intentar capgirar la dinàmica però no va poder perquè la fermesa i la decisió de les visitants va ser total, amb una gran actuació de Martiniello i Barreira.