Un parcial de 0-8 de l’AB Vendrell al llindar del descans noqueja l’infantil masculí B (31-40)

Updated: febrer 20, 2018

L’equip infantil masculí B del TGN Bàsquet va perdre contra l’AB Vendrell en un partit que va estar marcat per un parcial visitant a prop del descans. El conjunt lila no va tenir la clarividència ofensiva d’altres partits i va anar a remolc del seu adversari des del començament. Així, davant aquesta situació de falta d’inspiració dels locals, els visitants ho van aprofitar marcant un parcial de 0-8 en el minut 17 que va resultar decisiu. Al descans el resultat era de 15-27 i, tot i els esforços del TGN Bàsquet per capgirar la situació, la derrota va ser inevitable.