Un parcial de 19-0 decanta el triomf per al cadet masculí lila contra el Cantaires (79-42)

Updated: febrer 7, 2017

El cadet masculí lila va guanyar el Cantaires de Tortosa en un partit que va estar marcat pel gran segon període dels locals. Després d’un primer quart igualat, en el segon el TGN Bàsquet va augmentar la intensitat amb un gran Ruiz i va poder marcar un parcial de 19-0. El Cantaires va estar 7 minuts sense anotar i això va ser clau perquè el partit es desequilibrés (42-23 al descans). En la segona meitat, la força de Cañamero sota els cèrcols va ser fonamental per consolidar i augmentar l’avantatge.