Un parcial de 4-14 després del descans li atorga el triomf a l’infantil femení B (56-67)

Updated: gener 17, 2017

L’infantil femení B va vèncer el Bàsquet Teresianes en un partit molt atractiu per als espectadors. El ritme que es dos equips van imprimir des del començament va fer que el matx fos vibrant. La igualtat va presidir la primera meitat però després del descans un parcial de 4-14 favorable a les lila va decidir l’encontre tot i que les locals van retallar diferències en els minuts finals.

BÀSQUET TERESIANES   56

TGN BÀSQUET       67

BÀSQUET TERESIANES: Sardaña (10), Giekesen (11), Rodriguez (3), Marca (8) i Penalba (4) —cinc inicial— Llebaria (8), Espelt (-), Araiz (-), Serral (4), Manrubia (4) i Venteo (3). 8/18 tirs lliures. 6 faltes.

TGN BÀSQUET B: Pastó (6), Hierro (1), De Juanas (10), Mallol (8) i Batlle (8)— cinc inicial— Garcia (12), Aresté(2), Perpinyà (4), Crespo (-), Fuster (2) Carmona (3) i Roca (2). 2/5 tirs lliures. 1 triple: Hierro. 13 faltes.

PARCIALS: 16-19, 17-20, 4-14, 19-14.

ÀRBITRES: A.Rivas