Un quart període nefast (29-9) enfonsa el Tarragona Fem Bàsquet B a Cornellà (77-46)

Updated: gener 9, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet B va fer un mal quart període i va encaixar la tretzena derrota de la temporada. El conjunt que entrena Fernando Arias va plantar cara al seu rival durant trenta minuts però l’encert des del perímetre de les locals va provocar l’afebliment moral de les visitants que, finalment, van acabar encaixant una derrota dura.

El Tarragona Fem Bàsquet B no va poder comptar amb la seva base titular, Anna Garcia, però el seu relleu el va agafar amb encert Sandra Pascual i també les júniors Judit Tierno i Anna Tibau, que van ajudar en la direcció de joc. L’equip lila es va mostrar sòlid en defensa, amb una zona que va impedir que el joc en estàtic del Cornellà fos dinàmic i el resultat, tot i ser sempre favorable a les locals, va ser ajustat (14-12 al primer quart, 36-31 al minut 25, per exemple).

El conjunt tarragoní mostrava una regularitat mai vista fins ara durant la temporada i només un triple del Cornellà en l’últim segon del tercer període permetia obrir una escletxa (48-37). L’últim quart, però, va començar bé pel Tarragona Fem Bàsquet B perquè un triple de Sara Martínez retallava diferències (48-40), però a partir d’aleshores, el Cornellà va ser l’amo absolut del matx. Arias va demanar temps mort en veure la davallada del seu equip, va tornar a situar una defensa en zona, però les locals van afinar la punteria i, a més, van carregar molt bé el rebot ofensiu. Les tarragonines, que havien mostrat una fermesa molt destacable, van enfonsar-se anímicament i, al final, el resultat va ser massa gran pel que s’havia vist fins aleshores a la pista.