Un tap en l’últim segon dóna la victòria a l’infantil masculí C contra El Vendrell (56-55)

Updated: març 24, 2014

L’infantil masculí C va vèncer El Vendrell en un partit amb un final d’infart. El conjunt que entrena Pedro López va fer un partit molt complet, amb molta concentració durant tot el matx i treient profit de les seves millors armes contra un rival superior físicament. Així, la velocitat dels locals els va permetre dur la batuta en els primers minuts però els visitants van igualar el partit al descans. L’equilibri de forces va ser la tònica general en la segona meitat en què la lluita per cada pilota, per cada rebot, era titànica. En els últims segons i amb el TGN Bàsquet un punt per davant en el resultat, El Vendrell va gaudir de dos tirs per capgirar el resultat. El rebot, que va anar a parar a mans visitants va permetre un tercer tir que, però, va ser taponat i fent que el triomf es quedés al pavelló del Sagrat Cor.