Un tercer quart desastrós condemna el cadet femení A (43-64)

Updated: octubre 14, 2013

El cadet femení A continua  amb poca sort i es torna a presentar al partit amb tres baixes significatives, per motius diversos.

Sortida amb moltes imprecisions en atac per part lila, que permeten a La Selva agafar un avantatge de 7 punts (2-9). Després les locals aconsegueixen ajustar-ho i reduir el desavantatge fins a 2 punts, però continuen perdent moltes pilotes en atac i permeten moltes segones opcions a La Selva, pel que al final del quart la distància torna a ser de 7 punts.

Al segon quart el TGN surt molt millor i a mitjans del mateix, torna a estar a 3 punts, però un altre cop errades defensives i en el rebot, permeten la Selva fer un parcial de 5-15, amb el que s’arriba al descans 13 punts per sota.

En el tercer quart la sortida de l’equip que dirigeix Laureà Català és molt més intensa pel que fa  al rebot i la defensa, però aquestes mateixes ganes es tradueixen en ansietat a l’atac i l’equip fa un quart desastrós on només anota 3 punts.

En el darrer quart les locals fan les coses una mica millor i guanyen el parcial, però sense tenir en cap moment opcions pel partit.