Un tercer quart pèssim condemna el cadet femení A (73-44)

Updated: desembre 2, 2013

El cadet femení A del TGN Bàsquet va perdre amb contundència a la pista del CBT després de fer un mal tercer període. Les noies que entrena Laureà Català van fer uns dos bons primers quarts (11-13 al primer i 16-10 al segon) però després del descans amb 35-31 al marcador (minut 24), les visitants van decaure en la seva intensitat en el joc i el CBT ho va aprofitar -amb  un gran encert- per marcar un parcial de 20-5 en sis minuts que va deixar el matx vist per sentència. Amb tot perdut, l’últim període va ser aprofitat per les locals per ampliar diferències.

CB TARRAGONA – TGN BASQUET   73-44

CB TARRAGONA. Alegret 4, Climent 14, Chivite 2, Bonet 6, Tatay 5, Mata, Roig 15, Rodero 3, Díaz, Berrenechea 9, Tierno 13, Castilla 2. Tirs liures 5/18. Faltes 26.Triples 4 Rodero, Benerrechea, Tierno 2.

TGN: Maria M., Judit P. 7, Gisela B. 3, Júlia F. 1, Tibau A. 13 Arfelis A., Anton S. 11, Clàudia G. 3, Irene R. 4, Bazan M. 2. Tirs lliures 13/30. Faltes 20- Triples 1 Benaiges.

Parcials:  11-13 / 16-10 (27-23 descans) / 28-13 / 18-8 (73-44 final).