Un tir lliure de Seoane quan faltaven set dècimes pel final dona el triomf al cadet masculí 04 A contra el Bàsquet Girona (80-79)

Updated: abril 2, 2019

El cadet masculí 04 A va vèncer el Bàsquet Girona gràcies a un tir lliure de Pol Seoane a set dècimes de segon del final. En un partit molt igualat, el conjunt local va fer uns molt bons primers vint minuts, jugant amb criteri en atac i defensant molt bé, amb ajudes constants i en l’un contra un. A la mitja part, el resultat era de 50-36, però després del descans tot va canviar. Els visitants van començar a anotar amb més facilitat aprofitant els desajustos defensius del TGN Bàsquet. Els liles ara es precipitaven en atac i el matx es va igualar fins que la línia de personal va decidir.