Un triple d’Acosta a dos segons del final dóna la victòria al cadet masculí A contra l’ADT (57-60)

Updated: gener 17, 2017

El cadet masculí A va derrotar l’ADT en un partit molt igualat. El conjunt lila va arribar a guanyar per 8 punts de diferència en el segon període però va ser un matx amb moltes alternatives i els locals van dominar en el tercer quart. El matx va guanyar en velocitat però va perdre en control de joc i les impresicions van sovintejar. Amb aquest panorama el partit va arribar igualat a l’últim minut. Després de pèrdues de pilota dels dos equips, el visitant Acosta va anotar un triple a dos segons del final. L’ADT va tenir l’última possessió, però va fallar.