Una cistella sobre la botzina provoca la derrota del cadet masculí 04 A contra el CB Sant Josep (63-65)

Updated: octubre 23, 2018

El cadet masculí 04 A va perdre en l’últim sospir contra el CB Sant Josep B en un partit amb un final d’infart. El conjunt lila va anar a remolc del seu adversari i només va començar a reaccionar en el tercer quart. Aleshores, a còpia de defensa i contraatac els tarragonins van equilibrar el resultat però no van tenir la continuïtat necessària per a imposar-se. Els grans minuts de Llobet (especialment des de la llarga distància), van mantenir amb vida el TGN Bàsquet que va empatar el partit gràcies a un triple de Neila a 7 segons del final. Però el Sant Josep va demanar temps mort, va planejar una jugada i li va sortir a la perfecció no sense l’habilitat del jugador que va sentenciar, a poc menys de dos segons del final.