Uns magnífics 20 minuts li donen el triomf a l’infantil femení B a Calafell (45-49)

Updated: març 10, 2014

L’infantil femení B va aprofitar vint minuts de molta inspiració i bon treball per endur-se la victòria de Calafell. El conjunt lila, que no va estar fi a l’hora de tirar a cistella en els primers minuts, va fer una parcial de 35-15 del minut 10 al 30 de partit que va resultar decisiu. El domini en el rebot, la millora en la intensitat defensiva i a l’hora de cobrir les línies de passada, van ser les claus pel triomf.

C.E.Calafell 45-49 TGN BÀSQUET “B”

C.E.Calafell: Amaya (-), Gamez (-), Gutierrez (16), Tamayo (9), Villar (-) -cinc inicial- Bakijar (2), Ventura (10), Ignes (4), Buendia (-), Solé (4). 8/22 tirs lliures. 22

TGN Bàsquet “B”: Martin. M (9), Mallol. L (4), Martín. A (7), Barberà. M (2), Flores. M (13) -cinc inicial- Martin. M (4), Blasco. A (9) Urbistondo. I (-), Lopez (2), Elorduy. M (-), Corcoles. M (-) i Prieto (-). 11/31 tirs lliures. 21 Faltes.

Parcials: 17-11, 7-17 (24-28) 8-18, 13-3.

Àrbitres: I.Nacarino