Aquest dissabte, Play Bàsquet: com gaudir de l’esport de la cistella entre pares i fills

By
Updated: octubre 26, 2017

El TGN Bàsquet organitza aquest dissabte 28 d’octubre una nova edició del Play Bàsquet, una activitat que està orientada a la participació dels pares i els fills tot interactuant en l’esport del bàsquet. «Es tracta de passar una bona estona. El Play Bàsquet permet que els diferents pares dels jugadors es coneguin tot jugant, encara que no siguin del mateix equip», diu Anna Berasategui, una de les responsables d’aquesta iniciativa juntament amb Montse Martí i Lala López. «És una bona manera que els pares dels nous jugadors del club facin amistats i coneguin d’altres que ja fa més anys que formen part del TGN Bàsquet», afegeix López.

El Play Bàsquet consta de diferents exercicis relacionats amb el món de la cistella en què hi participen jugadors d’equips d’escola i fins a categoria benjamina i els seus pares. «Els pares poden veure quin tipus d’entrenament fan els seus fills tot fent-los amb ells. Per la seva banda, els nens veuran els seus pares jugant al mateix esport i això, finalment, genera molta complicitat», explica Montse Martí.

L’activitat començarà a les 11 del matí a les pistes exteriors i finalitzarà a les 12.30 h. Després s’oferirà un pica-pica a tots els participants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.