Arriba el Nadal, arriba el Campus del TGN Bàsquet

By
Updated: desembre 7, 2018

Falten dues setmanes perquè arribi una de les èpoques més boniques de l’any, sobretot pels més petits. Les festes de Nadal ja són aquí i el TGN Bàsquet, una entitat que es caracteritza pel seu treball incansable en la formació de joves esportistes, ja té enllestit el seu tradicional Campus de Nadal per donar serveis a aquelles famílies que ho desitgin.

Així, el Campus de Nadal està adreçat a nens i nenes de categories prebenjamina a infantil i es farà els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i els 2, 3 i 4 de gener del nou any. L’horari del Campus és de 9 del matí a 1 del migdia i el preu és de 50 euros pels socis del TGN Bàsquet (un altre avantatge per aquells que es donin d’alta i tinguin el carnet) i 60 pels no socis.

Com sempre en totes les activitats que organitza el TGN Bàsquet, l’esport de la cistella té un paper protagonista. Es tracta d’aprendre i, sobretot, millorar en el joc. Però hi haurà activitats de tota mena per tal que els participants del Campus de Nadal gaudeixin d’allò més envoltats de joves esportistes i sota la supervisió dels tècnics del club lila.

Les inscripcions es poden fer de manera molt senzilla via online accedint a la pestanya d’Activitats en aquesta mateixa web del club i clicant allà on posa Campus de Nadal. Un cop a dins, hi ha l’enllaç que permet fer la inscripció en línia (podeu clicar AQUÍ directament per omplir el formulari online). També podeu adreçar-vos al club per trobar més informació o qualsevol aclariment:

  • Email: campustgnbasquet@gmail.com
  • Telèfon: 977 25 36 65
  • Facebook: @tgnbasquet
  • Twitter: @tgnbasquet
  • Web: www.tgnbasquet.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.