El campus d’estiu de dia, un èxit de participació amb més de 300 nens i nenes en les primeres quatre setmanes

By
Updated: juliol 15, 2019

El campus d’estiu de dia del TGN Bàsquet va començar el 25 de juny i des d’aleshores la participació de nens i nenes que volen continuar practicant bàsquet tot estant de vacances ha estat tot un èxit. Així, en el primer mes de posada en marxa (el campus tanca el 26 de juliol, un total de cinc setmanes) més de 300 nois i noies han desfilat per les instal·lacions de l’escola Vedruna Sagrat Cor, seu i bressol del TGN Bàquet club.

Amb la setmana que avui comença i en què hi participen 84 jugadors i jugadores, el TGN Bàsquet ha superat la xifra dels tres centenars, registrant la màxima afluència la setmana passada amb 93 nens. El campus està adreçat a jugadors i jugadores des de P4 fins a categoria cadet (generació 2003) i està centrat, evidentment, en el bàsquet. Així, les sessions comencen amb una formació de tècnica individual i uns contra un. Tot seguit es fa un descans per jugar al pati i tot just després es realitzen competicions tres contra tres, exercicis de tir o concursos d’habilitats. En el tram final (el campus té un horari de 9 del matí a 13.30 h del migdia) hi ha sessió de piscina pels més menuts i competicions cinc contra cinc per aquells que encara tenen ganes de cistella.

La setmana passada, però, va haver-hi una petita sorpresa l’últim dia, el passat divendres: «Aquesta setmana hem fet també alguns jocs amb aigua, barrejant bàsquet i aquest element líquid. Per exemple, el típic joc del ‘KO‘ on els eliminats anaven mullant als que encara estaven vius. Un altre joc era substituir la pilota per globus d’aigua. Agrupàvem els nois i noies de tres en tres grups de tres i s’havien de fer passades. També el joc de la bomba, on s’havien de passar un globus d’aigua i qui li caigués o explotés estaria eliminat i era mullat pel company del costat», diu Àlex Garrido, responsable del campus. Garrido assegura que tracten sempre de sorprendre els participants i fer-ho tan divertit com sigui possible.

Aquesta setmana, la participació ja registra 84 inscrits. I encara falta la setmana vinent, última del campus.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *