El tir, la gran especialitat de Montse Martí, en la primera masterclass del campus d’estiu

By
Updated: juliol 7, 2017

Montse Martí, excapitana de l’equip sènior femení del TGN Bàsquet i actual entrenadora del club, va ser la primera a impartir una masterclass o classe magistral en el campus d’estiu de dia de l’entitat lila. Així, fidel al seu estil, Martí va treballar el llançament, la seva gran especialitat. «Hem treballat la mecànica de tir, des dels peus fins a la mà: col·locació dels peus, cames flexionades, posició del colze, braç estirat, és a dir tot. Hem dividit el treball en tres grups segons l’edat i he adaptat els exercicis. El grup dels mitjans i dels grans han utilitzat la màquina de tir per complementar la feina», explica.

Així, d’una forma molt didàctica i durant tres hores seguides, Martí ha ensenyat als joves jugadors la millor manera d’aconseguir tenir un tir demolidor, com el que ella tenia quan jugava. «La valoració és molt positiva, tenim un bon planter pel que fa al tir. Sempre s’ha de seguir treballant, però, per treure alguns vicis en el llançament en alguns jugadors. Amb tot, puc dic que la predisposició de tots ha estat molt bona».

Els exercicis s’ha dirigit també a practicar el llançament després de bot, de rebre una passada o de superar un bloqueig. O tot combinat com es pot veure en la següent seqüència de fotografies.

 

 

 

 

GALERIA D’IMATGES

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *