La velocitat i la preparació física en la classe mestra de Manuel Rubio

By
Updated: juliol 29, 2018

Manuel Rubio no és persona de mitges tintes. És un entrenador exigent que sap què vol i, en el bàsquet, hi posa molta passió i intensitat. La classe mestra que el nou entrenador del cadet femení de segon any i ajudant de Juan Carlos Arjona al primer equip va fer el passat dijous va ser un clar exemple de com entén el bàsquet aquest tècnic.

Preparador físic als seus inicis (tasca que encara fa), la importància del bon estat de forma és cabdal per a Rubio i així els ho va fer veure als jugadors i jugadores del campus d’estiu de dia de la setmana passada. No hi va haver temps per a la relaxació: curses i esprints amb pilota i uns conceptes molt clars en cada exercici. L’exigència va ser alta però cap dels joves basquetbolistes (especialment en el segon torn, on van entrar en escena els més grans) van rendir-se i la valoració d’aquesta sessió va ser altament positiva.

«La idea era tenir consciència de les qualitats físiques dins del bàsquet i, especialment, de la velocitat, ja fos velocitat d’execució, de moviment o de desplaçaments i per això hem fet diversos exercicis perquè els jugadors s’adonessin que de fer-ho ràpid o no, el resultat de cada jugada era molt diferent. L’èxit en cada exercici depenia de la velocitat. Crec que els nois i noies han fet un gran esforç i estic satisfet perquè hem pogut treballar molt bé», diu Manuel Rubio.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *