L’Aleví femení de 5è: un equip molt gran!

By
Updated: desembre 23, 2022

L’aleví femení de 5è ha finalitzat la primera fase del campionat amb molt bones sensacions. Tant el SACO FEM Mini 12A com el SACO FEM Mini 12B han demostrat anar en línia ascendent de joc pel que fa a intensitat i ritme, cosa que s’ha vist traduït en victòries les dues darreres jornades dels 2 equips que conformen les 18 jugadores nascudes el 2012. En el seu primer any en la categoria aleví, les jugadores han superat amb bona nota l’objectiu prioritari marcat a l’inici de temporada que era sobretot, arribar a construir i cohesionar un gran grup de 18 jugadores amb 6 noves incorporacions respecte a la temporada passada.

Els entrenadors que dirigeixen els dos equips, Nacho López, Irene Escoda i Blanca Barrero, s’han mostrat molt satisfets pels resultats aconseguits en finalitzar la primera part del campionat amb un 3r i 4t lloc dels seus grups, sobretot després d’haver fet un inici de temporada molt fluix per les dificultats d’adaptació que va tenir el grup de 18 jugadores a l’hora de voler agafar el ritme i intensitat de competició que requereix la categoria.

Com a exemple, es pot veure la bona dinàmica de grup que ha assolit l’equip amb la celebració d’un dinar que va omplir un restaurant ajuntant, entre jugadores i familiars, un total de 46 persones. Bon Nadal i bona entrada d’any!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *