«Abans deixarem de comprar un moble que no ajudar al club»: Farmàcia Rovira continua donant suport al TGN Bàsquet

By
Updated: desembre 29, 2020

En un any on tot s’ha trasbalsat per culpa de la Covid-19 és més important que mai rebre el suport dels altres. El món del bàsquet no ha estat diferent, ans el contrari. Després que les competicions de la temporada passada s’acabessin abruptament el mes de març, en aquesta nova campanya encara no s’han reprès i, després de dos ajornaments, la Federació Catalana de Bàsquet, que havia fixat el cap de setmana del 16 i 17 de geners com a data d’inici de les competicions, va anunciar la setmana passada que això seria pràcticament inviable tot contemplant la situació actual del país en relació amb la pandèmia.

En un curs on el TGN Bàsquet ha hagut de fer mans i mànigues per a mantenir l’activitat, amb tota mena de mesures de seguretat, amb grups bombolla quan tocava, sense, entrenant caps de setmana i festius, etc., el suport dels seus patrocinadors és encara més necessari que mai, i des de l’entitat l’agraïment és infinit. Un d’aquests patrocinadors és Farmàcia Rovira, que es troba just al davant de l’entrada del pavelló del Sagrat Cor. Farmàcia Rovira dona suport al TGN Bàsquet des de fa més de dos anys i ara, en aquest moment complicat, referma el seu compromís amb l’esport de formació de joves esportistes del club lila.

«Per nosaltres és molt important col·laborar amb el teixit social que hi ha al voltant de la farmàcia. Ens agrada fer barri i això durant la pandèmia encara s’ha accentuat més. Teníem molt clar que calia donar suport al TGN Bàsquet en aquests moments i, per això, per exemple, abans deixarem de comprar un moble que no pas ajudar al club. Crec que és més important ser solidari», diu Albert Rovira, titular de la Farmàcia Rovira.

Farmàcia Rovira manté, entre els seus compromisos, un 5% de descompte en productes de parafarmàcia per als membres del TGN Bàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *