Albert Gómez: “Treballarem l’un contra un i la mecànica de tir”

By
Updated: setembre 2, 2014

Albert Gómez (4/3/1991) inicia la seva cinquena temporada com a entrenador al TGN Bàsquet. Aquest curs, Gomi, tal i com l’anomena tothom, serà l’encarregat de dirigir l’equip infantil femení A del club lila, que haurà de substituir el del curs passat, que va jugar a A1. Albert Gómez té unes aspiracions més modestes en un equip que es farà de nou i espera, per tant, classificar-se per nivell A.

– Què n’espera de l’equip que entrenarà enguany?

– Crec que és un grup que pot créixer molt però això dependra de les jugadores. S’ha de tenir en compte que només hi ha 4 jugadores del Sagrat Cor i la resta venen d’altres equips i, per tant,  hem de veure quin tipus de bàsquet han fet fins ara aquestes noies.

– És un meló per obrir…

– Sí.

– Quin és l’objectiu per aquesta temporada?

– Vull treballar el màxim per ser a nivell A.

– Quins conceptes basquetbolístics vol que aprenguin les seves jugadores al final de la campanya?

– El més important serà el treball d’un contra un, la  lectura d’espais i adquirir una bona mecànica de tir.

– Farà molta tecnificació doncs?

– No realment. Els entrenaments aniran dirigits a millorar en l’un contra i a córrer molt la pista.

– Planteja un bàsquet vistós, no?

– Vull que el meu equip jugui ràpid i que defensi fort. En atac estàtic, a partir del treball de l’un contra un, poder tenir superioritat i dividir la zona.

– Vostè hereta una categoria que el curs passat va ser de les millors del club, amb un equip que va jugar a A1 i va guanyar el Torneig de Cambrils. Què suposa per vostè agafar aquest relleu?

– Tenia moltes ganes de portar aquest equip de fa temps. Crec que és un equip amb què es podran treballar moltes coses. No té el nivell que tenia el del curs passat però crec que pot tenir un bon rendiment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *