Analía Casado rep l’alta i torna a l’equip després de gairebé quatre mesos d’absència

By
Updated: març 17, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet podrà comptar en aquest tram final de temporada amb Analía Casado. La base de Villanueva de la Serena, que estava de baixa des del mes de desembre de 2015, ha rebut l’alta mèdica i està a disposició del tècnic Albert del Rey pel matx d’aquest dissabte al pavelló del Sagrat Cor contra el Sant Nicolau (18.45 h).

Casado va patir una trombosi al braç esquerre quan estava a casa i va haver d’ingressar a urgències de l’hospital Joan XXIII. Després d’un període de gairebé quatre mesos en què ha estat fora de les pistes i sota supervisió mèdica, la base ja pot entrenar amb la resta de l’equip i acabar el curs jugant. «Estic molt contenta. Quan vaig anar al metge no volia fer-me il·lusions però ara ja sé que puc jugar», diu.

Analía admet que aquest període fora de les pistes ha estat difícil perquè mai li havia passat. «Mai he estat tant de temps lesionada, com a molt alguna setmana per algun cop al nas o un esquinç de turmell. Ha estat una situació nova per a mi i ho he passat malament. Veia les meves companyes entrenar i jo no podia, ha estat difícil».

Amb tot, Casado no ha estat completament inactiva. La base ha pogut anar a córrer i fa algunes setmanes que feia algunes parts de les sessions físiques dels entrenaments de l’equip, sempre sota supervisió mèdica. «Tot i que he fet exercici, incorporar-me a l’equip no serà fàcil, amb el ritme de competició i els canvis de velocitat. He de veure com em trobo. La meva il·lusió és poder jugar alguns minuts aquest dissabte».

El tècnic del Tarragona Fem Bàsquet, Albert del Rey, es mostra satisfet amb el retorn d’Analía Casado però admet que necessita la millor versió de la jugadora perquè pugui ajudar l’equip en aquest decisiu tram final de la temporada. «Estem en un moment en què cada partit és una final per a nosaltres. Ella ha estat molt de temps fora per la seva lesió i caldrà veure quin és el seu rendiment i, per tant, quina serà l’ajuda que ens pot donar ara mateix».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.