Andrea Sisniega fitxa pel TGN Bàsquet

By
Updated: agost 24, 2023

Andrea Sisniega serà la nova ala-pivot del primer equip del TGN Bàsquet. Així doncs, es converteix en la primera incorporació oficial per la temporada 2023/2024 on l’equip competirà a la nova Super Copa de la Federació Catalana de Basquetbol. Sisniega va néixer el 29 de març de 1999, té 24 anys i fa 1,72 d’alçada. El seu dorsal serà el 9.

L’Andrea va començar jugant a bàsquet a l’escola Salle de Reus, quan va ser Preinfantil va passar a jugar al CB Cambrils, en categoria Cadet va estar 2 temporades jugant al CB La Selva i finalment a Júnior de primer any va tornar al Reus Ploms on ha estat 9 temporades.

Aquest estiu el club es va posar en contacte amb l’Andrea per fitxar-la per aquesta temporada. “La conversa amb el cos tècnic va ser clau, el plantejament d’objectius i la manera de voler jugar encaixava molt amb el que jo buscava.” Després de parlar amb l’entrenador Israel la jugadora afirma haver tingut molt bones sensacions “em va fer veure que podia tenir un lloc i un rol important a l’equip“.

Sobre què espera de la temporada 23/24: ”Personalment espero encaixar bé a l’equip i adaptar-me al seu joc. Com a grup, crec que som un equip que pot competir per estar a la part alta de la classificació i que tots esperem competir al màxim nivell en aquesta nova categoria de la FCBQ”.

Finalment, la número 9 ens explica què pot aportar a l’equip: ”Crec que moltes coses… però sobretot espero aportar encert des de la línia de 6,75”.

El tècnic Israel Esteve ens explica les qualitats de la nova incorporació Lila a l’equip: ”És una jugadora molt versàtil, amb excel·lent tir exterior. Molt competitiva i 100% compromesa amb l’equip des del minut 0”

#BenvingudaSisni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *