Anna Garcia renova i complirà 20 anys vestint la samarreta del TGN Bàsquet la temporada vinent

By
Updated: juny 7, 2020

Tota una vida esportiva lligada a una entitat. Aquest és el currículum d’Anna Garcia, la jove jugadora del primer equip del TGN Bàsquet (té 24 anys) que quan només tenia cinc anys ja va vestir la samarreta del Saco (Sagrat Cor). Garcia va iniciar-se en el món del bàsquet només un any abans de la formalització del club lila, l’any 2002, a les pistes on va néixer l’entitat, a l’escola Vedruna Sagrat Cor. És un exemple de fidelitat a una manera de fer i a uns colors.

Garcia renova i manté viu el somni de qualsevol jugador o jugadora i, perquè no dir-ho, de qualsevol club que es dedica a formar esportistes des de la base. Garcia ha passat per totes les categories de l’entitat i de fa anys està consolidada al primer equip, on juga de base i d’escorta. Ella va viure la primera experiència a Copa Catalunya del club i ara ha aconseguit, amb la resta de les seves companyes, tornar a la màxima categoria del bàsquet català. La pròxima temporada, la 2020-2021, complirà 20 anys dins l’estructura del TGN Bàsquet —la creació del club va ser l’evolució natural de la secció de bàsquet de l’escola Vedruna Sagrat Cor de la qual formaven part la majoria dels responsables actuals del club lila—, una fita a l’abast de molt poca gent (sigui de l’esport que sigui) i que es podrà ampliar encara molt més tenint en compte la joventut de la tarragonina.

«Estic molt contenta de seguir un any més. El club sempre m’ha tractat molt bé i aquesta és la meva casa», diu Garcia, que considera que el bon ambient dins l’equip és una de les claus per entendre els èxits del grup fins ara: «La relació entre les companyes és sensacional i no ho canviaria per res, crec que aquesta amistat que tenim entre nosaltres explica el nostre esperit de lluita a la pista. Continuar jugant amb elles a Copa Catalunya serà genial perquè ens hem merescut l’ascens durant tota la temporada». La tarragonina es mostra molt il·lusionada per jugar en una lliga «que compta amb equips molt bons i dels quals se’n pot aprendre molt» i referma el bon paper del seu conjunt en aquesta campanya on assegura que han treballat moltíssim. 7

Com la resta de les seves companyes, Anna Garcia ha trobat a faltar jugar les fases d’ascens que s’havien de disputar al pavelló del Sagrat Cor perquè, assegura, mai havia disputat un torneig així i menys a casa: «El desenllaç ha estat bo perquè l’ascens és allò que totes volíem, però m’he quedat sense disputar les fases d’ascens, una experiència que mai he viscut i, a més, s’haguessin jugat a casa». Garcia assegura que «treballarà molt per afrontar la temporada de Copa Catalunya» en un retorn que la fa sentir especialment «il·lusionada».

Amb Garcia ja són quatre les jugadores del primer equip del TGN Bàsquet que han renovat: Laura Vilamajor, Laura Pascual, Ona Fort i Anna Garcia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *