April Watson ja vesteix la samarreta lila del TGN Bàsquet

By
Updated: octubre 5, 2017

El flamant fitxatge del TGN Bàsquet, April Watson, ja vesteix de lila. La jugadora nord-americana ha realitzat un parell d’entrenaments amb les seves noves companyes i s’espera que pugui debutar aquest cap de setmana al Sagrat Cor contra el CN Terrassa (dissabte, 18.30 h). Watson va jugar la temporada passada a la lliga de desenvolupament americana i aquesta és la seva primera experiència fora dels Estats Units. «Estic emocionada amb aquesta nova experiència, per estar aquí i jugar a bàsquet en un país nou on es juga de diferent forma que als Estats Units. Aquí es fan moltes més passades i les jugadores estan en constant moviment», diu.

El vicepresident del TGN Bàsquet, Iñaki Liarte, va destacar que el fitxatge de Watson demostra la voluntat del club de fer un equip molt competitiu: «Sempre volem millorar i tenir la millor plantilla possible. Això passa perquè hi hagi jugadores de Tarragona amb alguna incorporació, com aquest cas, de fora que ens aporti quelcom que no tenim, com centímetres dins la zona. El club està molt compromès amb el bàsquet base i treballem de fa anys per tenir un sènior femení format en la seva major part a casa».

Per la seva banda, l’entrenador, Albert del Rey, va manifestar la seva satisfacció pel fitxatge de la pivot nord-americana. «La seva arribada suposa completar la plantilla i generar més competència en el nostre joc interior. Tot i que només ha entrenat un parell de vegades, se li poden veure coses molt interessants, sobretot en situacions de joc ofensiu en el pal baix, a més d’ajudar molt en el rebot. Crec que té, també una bona capacitat d’intimidació. Amb tot, hem de ser conscients que les jugadores nord-americanes necessiten entre un i dos mesos per adaptar-se al nou equip i país on arriben».

Watson admet que no coneixia gairebé res de Catalunya i del TGN Bàsquet abans d’arribar però espera poder adaptar-se tan aviat com pugui i aprendre de pressa. «Sent sincera he de dir que no coneixia massa del bàsquet que es juga a Espanya. Ara vull aprendre tot el que pugui. Crec que podem arribar a ser un bon equip i aconseguir bons resultats. Personalment, crec, com deia abans, que tot és nou i he d’aprendre moltes coses i això em pot ajudar a ser millor jugadora quan torni als Estats Units», diu mentre assegura que és una jugadora polivalent: «Acostumo a jugar més al pal baix però també m’agrada obrir-me a l’exterior i poder llençar». De la seva etapa posterior al bàsquet universitari, amb els Galaxy, Watson destaca el fet de competir amb jugadores d’una envergadura més gran: «Als Galaxy tot era diferent del bàsquet universitari. Havia de jugar contra basquetbolistes més grans i fortes i això no és senzill. No tenia cap rol específic en l’equip, sinó fer-ho tot el millor possible».

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.