April Watson jugarà una temporada més al TGN Bàsquet

By
Updated: juliol 23, 2018

El TGN Bàsquet ja té pràcticament tancat l’equip per al pròxim curs. El conjunt lila, que fa setmanes va aconseguir la renovació del nucli central de l’equip, format per les dues capitanes Laura Vilamajor i Laura Pascual, i les jugadores Ona Fort, Laia López, Claudia Vadillo, Núria Vilamajor, Anna Garcia i Clàudia Ejimeno, i que va fitxar dues exteriors de gran nivell com Cristina Peña i Xisca Vachiano, suma ara la renovació de qui ha estat el seu puntal dins la zona, la pivot nord-americana April Watson.

La jugadora de Detroit (24 anys i 1m88), que ha estat el referent en el joc interior del TGN Bàsquet, ha jugat una mitjana de 27,1 minuts per partit el curs passat amb unes estadístiques mitjanes de 10,3 punts, 9,2 rebots i una valoració de 13,2.

Watson va arribar al club lila la temporada passada, la seva primera experiència fora dels Estats Units. Així, abans de militar al TGN Bàsquet, va jugar a la lliga de desenvolupament dels Estats Units amb els Grand Rapids Galaxy, on va obtenir una mitjana de 10 punts i 6 rebots per partit. Anteriorment, Watson havia jugat a la lliga universitària, primer a University of Chicago, posteriorment a Ferris State i va finalitzar a Siena Heights UniversitySaints” (una universitat que té un pavelló per a més de 15.000 espectadors). En aquesta última, a NCAA 1, va marcar unes estadístiques de 28,8 minuts jugats, 13,8 punts (53,3 % d’encert en tirs de camp) i 9,3 rebots (3,8 en atac).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *