Aquest diumenge, tercera sessió de tecnificació per a jugadors alevins

By
Updated: febrer 21, 2018

Aquest diumenge 25 de febrer es durà a terme al pavelló del Sagrat Cor la tercera sessió de tecnificació per a jugadors i jugadores alevins que organitza el TGN Bàsquet. Com sempre, les tecnificacions estan obertes a tots els jugadors en edat alevina formin part o no del club lila i són completament gratuïtes.

En aquesta edició, es treballarà la sortida i les arrencades, així com les finalitzacions a cistella amb handicap defensiu i en un contra un. «Esperem que vinguin molts jugadors. Com fem habitualment, els exercicis es distribuiran en diferents estacions i tots els jugadors aniran passant per cadascuna d’elles. Al final es farà una competició on es podran posar en pràctica, en situacions de joc real, tot allò que s’haurà après abans», diu Pau Robert, responsable de les tecnificacions d’alevins del TGN Bàsquet.

La sessió començarà a les 11.30 h i finalitzarà a les 13.30 h. La tecnificació d’alevins és una activitat que el TGN Bàsquet desenvolupa de fa algunes temporades per tal de reforçar el treball que es fa en jugadors de base. La vocació d’obrir el pavelló a tots aquells basquetbolistes en edat alevina de la demarcació o arreu que vulguin mostra el caràcter formatiu de l’entitat lila.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *