Arriba la segona sessió de la tecnificació d’alevins de la temporada 2017-2018

By
Updated: gener 22, 2018

El pròxim diumenge 28 de gener serà el dia en què el TGN Bàsquet farà la segona sessió de tecnificació de jugadors alevins de la temporada 2017-2018. El club lila va posar en marxa aquesta iniciativa fa algunes temporades amb la voluntat de millorar les prestacions de les jugadores i els jugadors alevins, però no només del TGN Bàsquet, sinó d’arreu de la demarcació o fins i tot de la resta de Catalunya perquè aquestes sessions estan obertes a tothom i són completament gratuïtes.

Així, la tecnificació començarà a les 11.30 h del matí i finalitzarà a les 13.30 h. Els aspectes del joc que es treballaran en aquesta sessió —cadascuna de les tecnificacions que es fan al TGN Bàsquet estan dedicades a aspectes concrets del bàsquet— seran la passada i les situacions d’un contra un amb superioritat ofensiva.

Com sempre, el TGN Bàsquet té previst un gran desplegament del seu cos tècnic, amb nombrosos entrenadors que guiaran, perfeccionaran i corregiran les evolucions dels jugadors en els diferents exercicis que es preparen.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *