El balanç de la temporada 21/22 del Cadet Femení 07A

By
Updated: juny 22, 2022

El cos tècnic de l’equip Lila: Agustí Oriol i Roger Fèlix valoren el curs 2021/2022:

El balanç d’aquesta temporada és immillorable per diferents motius, més enllà d’haver quedat entre les 4 millors de Catalunya. Aquest any les jugadores s’han demostrat a elles mateixes que poden competir contra els millors equips de Catalunya sense cap mena de problema, perquè nosaltres també estem allí. Equips difícils amb molt de talent i amb el hàndicap que tenen molt més físic i centímetres que nosaltres, al qual les noies s’han sobreposat amb molta lluita i una entrega bestial en defensa i jugant increïblement bé en atac.
Ha estat una temporada molt divertida, la primera fase, tot i que se’ns va fer molt llarga, la vam tirar endavant sense gaires dificultats i vam aconseguir quedar en una molt bona posició malgrat que teníem un grup molt complicat.
La segona fase va ser increïble. L’objectiu d’anar a la Final a 4 se’l van posar les noies des del primer partit i han anat complint i sobreposar-se a totes les adversitats fins a arribar on han arribat. Van fer 10 partidassos per emmarcar, però un partit que s’emportaran per sempre pel record va ser l’últim a casa contra el Grup Barna, on ens jugàvem anar a la Final a 4, i dir que van estar excel·lents és quedar-se molt curt.
Després a la final a 4 vam tornar a jugar contra Mataró i Joventut, equips contra els quals ja havíem jugat a la primera fase i, tornant a l’inici, les noies van competir d’una manera increïble demostrant-se que no estan entre les 4 millors de Catalunya per casualitat. Estan perquè han treballat de valent durant tot l’any, jugant a un nivell altíssim de bàsquet i sent una pinya increïble.
I per acabar, ens agradaria remarcar això. El grup és increïble. Res del que han aconseguit dins de la pista s’hagués aconseguit ni tindria sentit aconseguir-ho si no hi hagués el gran ambient que hi ha. Els riures, el bon rotllo, les amistats que hi ha dins l’equip, les ganes que tenen de fer activitats juntes fora de la pista, etc. Sense tot això no s’hauria assolit arribar al nivell d’excel·lència que han arribat aquesta temporada i és del que poden estar més orgulloses. Sense cap mena de dubte, son 100% #ADNTGN 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *