El balanç de la temporada 21/22 de l’Infantil femení Preferent 08A

By
Updated: juliol 11, 2022

El balanç de la temporada 21/22 del cos tècnic de l’Infantil femení Preferent 08AJavier i Víctor.

PRIMERA FASE
L’equip es va enfrontar a la primera fase contra els millors equips de Catalunya, en estar a la categoria preferent A, els resultats no van ser bons, acabant amb cap victòria al desembre. Tot i que anímicament va ser dur, l’experiència de jugar contra els millors equips, i contra les millors jugadores de Catalunya i d’Espanya va ser espectacular. Aquesta primera fase va aconseguir que l’equip es trobés amb reptes, imprevistos i difícils, que a poc a poc va anar solucionant, fent cada dia millor tot el grup de jugadores.

SEGONA FASE
La segona fase l’equip baixaria a la categoria de preferent B, on es van fer dos grups de 5 equips, enquadrant-se el TGN Bàsquet al grup de Grup Barna (que també va baixar de preferent A i contra el que havien estat els partits més igualats), el Manresa, el JET, i el Sant Nicolau. En aquesta fase, amb anada i tornada, els partits van ser més competits, guanyant sis partits i amb dues derrotes molt ajustades. L’equip va quedar primer de grup.

FASE ELIMINATÒRIA
La fase següent era una eliminatòria contra els components de l’altre grup de preferent B per accedir a la final a 4 de la categoría preferent B, al TGN li va tocar jugar contra el Viladecans, que havia finalitzat en quarta posició de l’altre grup. Els partits es van decantar sempre del costat de les de Viladecans, però amb clara millora del primer partit al segon de l’equip Lila.

FINAL A 4 PELS LLOCS DE LA CINQUENA A NOVENA POSICIÓ
La final a 4 pels llocs 5 a 8a de preferent B, la seu del qual va ser a Manresa, va reunir de nou els mateixos equips de la segona fase de preferent B, guanyant el TGN a les semifinals al JET i a la final a Grup Barna, superant el TGN amb una plaga d’absències per lesions  i finalitzant amb unes sensacions immillorables. Un equip 100% competitiu.

PLAYOUT DE PERMANÈNCIA A PREFERENT
Tot i que la categoria estava assegurada per resultats classificatoris d’altres equips del TGN, ens vam enfrontar al Lima Horta, de preferent A, per la permanència a la categoria, amb escasses opcions per al TGN en els dos partits disputats.

TORNEIG CAMBRILS
L’equip va participar aquesta temporada al torneig que organitza el TGN Bàsquet a Cambrils per Setmana Santa. Va ser una magnífica experiència per a les jugadores per la convivència i pel bàsquet en estat pur que es viu, aconseguint a més, arribar a la final del torneig, que seria finalment guanyada pel Viladecans, que malgrat la superioritat mostrada a l’enfrontament eliminatori de lliga va haver de patir per poder emportar-se la final.

En resum, la temporada que ha anat de menys a més en sensacions i els resultats han anat arribat a la segona part del curs. Un equip que ha anat creixent setmana a setmana, i que juntament amb el cos tècnic: Javier i Víctor, s’acaba un cicle després de dues temporades. Els entrenadors ens emportem un record inoblidable d’aquest grup de jugadores.

💜 Sou 100% #ADNTGN noies. 💜

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *