1r Campus bilingüe Like23 TGN Bàsquet!

By
Updated: maig 16, 2023

Aquest any el TGN Bàsquet us ofereix una proposta innovadora de campus d’estiu que no podreu rebutjar! Un Campus bilingüe per practicar el castellà i l’anglès amb un entrenador de primer nivell com el Joshua Dudley.

Josh, nadiu de Virgínia, tenia esperances de jugar bàsquet universitari a la Universitat Estatal de Virgínia. Malauradament, una lesió el va fer perdre l’oportunitat. Però això no va impedir que Dudley es fes un forat en el món de bàsquet. Va seguir una carrera a l’entrenament d’habilitats de bàsquet després de graduar-se i va treballar amb el veterà entrenador Micah Lancaster, entrenant jugadors de la NBA com Victor Oladipo, Brandon Ingram i Norris Cole.

L’estil d’entrenament de Dudley és avantguardista i innovador. És un dels selectes entrenadors d’elit amb el seu enfocament extremadament únic d’entrenament de millora d’habilitats i jocs. El seu entrenament de millora d’habilitats inclou treballar en petits detalls com ara la millora de la pilota, el tir i altres aspectes del joc. Mentres que l’entrenament de millora del joc se centra a treballar en situació real del joc.

Josh Dudley és un dels entrenadors professionals de bàsquet més talentosos del món!

Joshua, pot entrenar jugadors i jugadores de qualsevol nivell, ajudant-los en la millora d’habilitats, en un sol entrenament.  J.Dudley és el creador i director de Fearless Training, propietària d’un model d’entrenament per a totes les edats que ajuda a tots els/les que estimen aquest esport a fer el següent pas.

Del 24 al 28 de juliol de 9 a 14h, els jugadors i jugadores del TGN, d’entre 12 a 18 anys, podran entrenar i potenciar les seves habilitats com ho fan els jugadors de l’NBA. 💥 Hi ha PLACES LIMITADES, no esperis més i apunta’t ja! 💥

👇INSCRIPCIONS i MÉS INFORMACIÓ!👇

LIKE23.ES

Un Comentari

  1. Pingback: PROMOCIÓ ESPECIAL 50€ DTE! - Tgn Bàsquet Club -

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *