Campus d’estiu TGN Bàsquet 2021

By
Updated: maig 27, 2021

Com cada any el TGN Bàsquet organitza el seu propi campus d’estiu de dia, on jugadors i jugadores de dintre o fora del club poden venir a gaudir d’aquest esport que tan ens agrada.

El campus es apte per nois i noies, de P4 fins a cadets del 2005, que els agradi el bàsquet, que vulguin millorar en aquest esport i sobre tot amb ganes de divertir-se. Hi haurà tota classe d’exercicis, competicions i jocs organitzats pels nostres entrenadors i entrenadores, i no hi faltaran els jocs d’aigua per a refrescar petits i grans. Aquest any, a diferència de l’anterior si que hi haurà competicions i partits; recordem que per recomanacions sanitàries l’estiu passat no es van fer exercicis amb contacte. El TGN seguirà sempre totes les recomanacions sanitàries contra la covid.

L’horari serà de 9:00 a 13:30 de dilluns a divendres. El campus durarà tot el juliol, és a dir les cinc setmanes: del 28 de juny al 2 de juliol, del 5 al 9, del 12 al 16, del 19 al 23 i del 26 al 30 de juliol. A l’agost el Club farà vacances però tornarà a reprendre l’activitat les dos primeres setmanes de setembre, abans de l’inici del nou curs escolar: del 30 d’agost al 3 de setembre i del 6 al 10 de setembre. L’escola també ofereix dos serveis a banda: l’acollida de 7:45 a 9:00 i el menjador de 13:30 a 15:00. En el cas de que els jugadors es quedin a dinar al col·legi, la recollida seria per la porta principal situada al carrer Santa Joaquima de Vedruna 10. L’accés d’entrada i sortida s’anunciarà a pocs dies abans de començar el campus ja que dependrà de les persones apuntades. Recordem que tots els que vinguin alguna setmana al campus rebran una samarreta tècnica de regal.

El preu per a jugadors i jugadores de la casa serà de 54€ la setmana i per als externs 64€. El preu del menjador un dia esporàdic serà de 11€, però seran 50€ si hi van la setmana sencera. Un dia d’acollida seran 4€ i una setmana complerta 15€.

Qualsevol consulta podeu escriure un correu a campustgn@gmail.com.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL CAMPUS D’ESTIU 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *