Carta de l’equip sènior del TGN Bàsquet a l’afició

By
Updated: juny 13, 2019

La plantilla del primer equip del TGN Bàsquet, el conjunt sènior femení, ha fet una carta dirigida a l’afició del club lila per mostrar el seu agraïment pel suport rebut durant tota la temporada. El text de la carta és aquest:

 

 

Estimada família lila,

Diuen que un equip el formen jugadors/es i entrenadors/es. Nosaltres, però, pensem que tenim la sort de comptar amb un tercer component: vosaltres. Una afició que cada dissabte ha omplert el pavelló de gom a gom, que ens ha acompanyat al llarg de tota la temporada, que ha viatjat amb nosaltres en diferents desplaçaments i que ens ha donat un suport incondicional en els moments més dolços i en els més amargs.

Som un fortí. Molts equips ens han dit al llarg de les temporades que la nostra pista és difícil, que jugar-hi es converteix en un malson i a nosaltres, això, ens enorgulleix. Vosaltres sou els màxims responsables que cada dissabte el pavelló sigui una olla de pressió, i això, no ho poden dir tots els clubs. 

Sabem que la temporada ha estat difícil i el que ens sap més greu és no haver-vos pogut oferir l’alegria de mantenir la categoria. De tot se n’aprèn, sabem que som un exemple per a tots els jugadors i jugadores que conformen el club, així que seguirem treballant per poder tornar a la màxima competició catalana.

I no podem acabar sense donar-vos les gràcies. Gràcies per ser-hi sempre, per apostar pel bàsquet femení, per recolzar-nos en tot moment i, en definitiva, per ser un membre més del nostre equip.

Perquè sou una afició de Copa, tornarem!

 

Sènior femení del TGN Bàsquet

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *