Cinc jugadors del TGN Bàsquet, preseleccionats amb Catalunya

By
Updated: maig 31, 2017

El planter del TGN Bàsquet comença a rebre el reconeixement a escala de país després de la gran feina i esforç del club lila. Així, cinc jugadors de l’entitat han estat convocats per les seleccions catalanes i formaran part del pròxim entrenament entre els millors de Catalunya el 18 de juny així com d’un parell d’activitats d’estiu on s’acabaran de triar els membres que formaran part del combinat català en categoria mini i infantil per a la pròxima temporada.

En categoria aleví masculí, els seleccionats han estat Marc Neila i Ferran Martínez, en aleví femení Marina Picó i en categoria preinfantil masculí, Raúl Neila i Pol Seoane. «És un orgull que tots aquests jugadors puguin gaudir d’aquesta experiència. Més enllà del que pugui passar a partir d’ara amb el procés de selecció, saben que això és un premi al seu esforç i al treball col·lectiu juntament amb les famílies, entrenadors i companys», diu Pau Robert, responsable dels equips d’escola del TGN Bàsquet.

Així, els cinc jugadors lila hauran de demostrar les seves habilitats, capacitat de progressió i potencial sota l’atenta mirada dels tècnics de la selecció catalana. Tots cinc ja han superat una primera tria després de fer almenys un entrenament davant els entrenadors de Catalunya i ara afronten la recta final d’aquest programa de selecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.