Clàudia Ejimeno renova una temporada més amb el TGN Bàsquet

By
Updated: juliol 9, 2019

La base Clàudia Ejimeno jugarà al TGN Bàsquet una temporada més. El club lila ha tancat la renovació de la jugadora de l’Albiol que s’havia perdut el final de temporada per culpa d’una lesió al genoll. Ejimeno es va lesionar en el partit contra el Grup Barna al pavelló del Sagrat Cor corresponent a la jornada 17 del campionat (el 9 de febrer). La base va seguir un tractament conservador i va evitar, inicialment, el quiròfan. Finalment, la jugadora es va operar del menisc el 20 de juny i l’operació va anar molt bé. En pocs dies Ejimeno començarà la seva rehabilitació i és previst que pugui incorporar-se a l’equip a principis de la pròxima temporada. «Estic il·lusionada i amb ganes de tornar a la pista», diu la jugadora.

La renovació d’Ejimeno demostra la confiança del club i del nou entrenador, Víctor Neila, amb el concurs de la base. Ejimeno és una jugadora amb talent i bona direcció de joc i que encara té un potencial de creixement molt gran. Ha estat el complement perfecte de Laura Pascual i ha demostrat la seva vàlua en repetides ocasions com en la d’aquell partit a la pista del CB Roser de fa dues temporades, quan va haver de cobrir la baixa per lesió de Pascual en un partit decisiu per evitar el descens.

Amb Ejimeno, el TGN Bàsquet ja ha tancat la renovació de set jugadores: Pascual, Laura Vilamajor, Fort, Garcia, Vadillo i López.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *