Claudia Vadillo completa el cicle de renovacions de l’equip sènior, que manté l’estructura dels últims anys

By
Updated: juny 11, 2020

El TGN Bàsquet mantindrà el mateix bloc de les últimes temporades. El conjunt lila ha tancat la renovació de la pivot Claudia Vadillo i, amb ella, ja compta amb set jugadores sèniors per afrontar la pròxima temporada. Així, el tècnic Víctor Neila sap que disposa de les dues capitanes, Laura Vilamajor i Laura Pascual, Ona Fort, Anna Garcia, Núria Vilamajor, Laia López i Claudia Vadillo.

Les set renovades jugaran juntes en la seva sisena temporada i, per tant, formen un bloc compacte que es coneix molt bé. Són una garantia de fiabilitat. En aquest sentit, Vadillo és una jugadora que acostuma a fer una feina fosca però molt efectiva. Intensa en defensa, destaca per la seva velocitat en els desplaçaments i per poder córrer eficaçment en transició ofensiva. «Estic orgullosa de formar part d’aquest equip. Les circumstàncies han fet que no hàgim pogut aconseguir l’ascens a la pista però així i tot estem molt contentes del mèrit aconseguit. Tinc ganes de tornar a jugar i seguir aprenent any rere any», diu Vadillo, que assegura que afronta el retorn a Copa Catalunya amb «il·lusió i moltes ganes de seguir creixent, tant personalment com col·lectivament».

Vadillo, com la resta de les seves companyes, jugarà la seva cinquena temporada a la màxima divisió del bàsquet català després d’haver aconseguit l’ascens aquest curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *