Claudia Vadillo renovada!

By
Updated: juliol 12, 2022

La Claudia Vadillo seguirà una temporada més al club Lila i s’uneix al grup de renovades per a la temporada 22/23 del Sènior de Copa Catalunya. D’aquesta manera, el nou tècnic Marc Rovirosa s’assegura la continuïtat de la número 17 un curs més. Cal destacar que la Claudia és la cinquena renovació oficial després d’anunciar la continuïtat de la Laura Pascual, la Judit Garcia,
la Marta Ferrús, i l’Helena Cortiella.

La jugadora Lila va començar jugant a bàsquet a l’escola Carmelites i a Pre-Infantil va fitxar per la Salle de Tarragona. Després, Vadillo jugaria al CB Tarragona i finalment al TGN Bàsquet. El curs vinent serà la setena temporada de Vadillo al club.

La Claudia explica els motius de la seva renovació amb el club Lila: ”Aquest any m’he sentit molt bé dins l’equip. M’he sentit molt còmode i les meves companyes han fet que hagi sigut un gran any” I afegeix: ”El fet que segueixin gairebé totes elles, ha sigut clau per la meva renovació.”

Sobre els objectius que es marca per la temporada 22/23: ”Espero gaudir al màxim del bàsquet i poder competir a Copa Catalunya totes juntes com sempre ho hem fet. També espero poder compaginar bé el tema laboral amb la competició.” Finalment, ens descriu el famós #ADNTGN: ”És el resum dels valors que s’ensenyen al club des de ben petits fins a Sènior. L’aprenentatge de ser un equip i de la unió d’aquest.”

Foto de nbsphoto (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *