Clínic d’Àngel González sobre la coordinació aplicada a la tècnica dels jugadors

By
Updated: juliol 17, 2015

Segon clínic del Campus d’Estiu del TGN Bàsquet. Aquesta vegada ha estat el director tècnic de l’entitat lila, Àngel González, l’encarregat d’impartir la masterclass que tractava del treball de coordinació aplicat a la tècnica individual dels jugadors. “Hem treballat la disposició de cames i peus, el bot a diferents alçades i ritmes, la mobilitat de peus i tot el que pot facilitar que tinguin un nivell tècnic millor”, diu González.

El clínic es va dividir en dos grups, per edats i el director tècnic del TGN Bàsquet va quedar gratament sorprès pel nivell demostrat, especialment dels més petits. “Els més petits han demostrat molta habilitat i, fins i tot, han resolt millor els exercicis que els grans”, diu mentre assegura que el bot és cabdal en el bàsquet “perquè és la nostra manera d’expressar-nos i si tens un domini de pilota important, te n’oblides de la seva dificultat i es converteix com córrer o caminar”.

Els clínics o masterclass ja són un clàssic en el Campus d’Estiu del TGN Bàsquet que aquesta setmana compta amb més de 80 nois i noies.

 

GALERIA DE FOTOS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *