Comença la nova lliga de P-5 impulsada pel TGN Bàsquet i el CBT

By
Updated: febrer 29, 2016

Dissabte passat es va iniciar una nova competició a Tarragona, es tracta de la lliga per a nens i nenes de P-5 i que constarà de quatre jornades. Habitualment, els jugadors d’aquesta categoria no tenen una competició per jugar. Ni el Consell Esportiu del Tarragonès ni la Federació Catalana de Bàsquet han inclòs P-5, els més petits de tots, en el seu calendari de competicions i ara, després d’algunes reunions, el TGN Bàsquet i el CBT s’han unit per impulsar aquesta nova lliga.

Així, nou són els clubs i escoles que participen: Sagrat Cor TGN Bàsquet, Escola de bàsquet CBT, Carmelites, Pràctiques, El Carme, Arrabassada, Portalada, Sant Pau i Lestonnac. «Es tracta d’una lliga sense resultat ni classificació, per promocionar el bàsquet i cobrir les necessitats dels propis jugadors d’aquestes edats, que entrenen durant la setmana i no tenen competició els caps de setmana», diu Àngel González, director esportiu del TGN Bàsquet. González assegura que la iniciativa va sorgir del club lila i el CBT, que compten amb una base gran de jugadors i, arran de l’acord del passat estiu per unir esforços en el món del bàsquet, per promocionar aquest esport a la ciutat involucrant més escoles.

La novetat, a banda de la creació de la lliga, es troba en què els partits es disputen entre equips de quatre jugadors, nens i nenes. «Ho fem perquè hi hagi més espais i els nens toquin més la pilota». Els àrbitres són entrenadors dels diferents clubs i a cada jornada es juguen un parell de partits per cada equip.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.