Concurs de triples i MVP, principals novetats del 3×3 Any Nou del TGN Bàsquet

By
Updated: desembre 29, 2016

La segona edició del 3×3 Any Nou del TGN Bàsquet arriba amb algunes novetats destacables. Així, el campionat, que es disputarà el 7 de gener, organitzarà un concurs de triples entre els jugadors participants i també es triarà l’MVP del torneig, que rebrà premis i regals.

El 3×3 Any Nou està obert a jugadors i jugadores des de categoria alevina fins a sènior. De fet, una de les novetats d’aquesta segona edició és la categoria de veterans, més grans de 35 anys, que ha tingut molt bona acollida perquè ja s’han registrat diferents inscripcions. «El club, a l’hora de significar-se com un dels referents en el món del bàsquet a la demarcació de Tarragona, vol continuar organitzant activitats com aquestes que estan obertes a tothom i que pretenen difondre la pràctica de l’esport de la cistella», diu Àngel González, màxim responsable del 3×3 Any Nou.

El preu per equip és de 30 euros i les inscripcions es tancaran el 2 de gener. Per a més informació i formalitzar les inscripcions, clicar el següent enllaç:

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.